100 vluchten! | Innsbruck

Op dit moment zit ik op een balkon in Innsbruck. Eigenlijk ben ik hier op wintersport maar het lijkt zomer. Met een goeie 23 graden, geen wind, en veel zon stond ik vandaag in mijn zwembroek aan de oever van de Inn (de rivier door Innsbruck).

Daar drong het wederom tot me door dat ik ’s ochtends gewoon in mijn eigen bed in Amsterdam wakker geworden was. Ontbijten deed ik thuis, lunchen deed ik in Oostenrijk. Voor mij is dat de definitie van vrijheid. Ik kan gaan en staan waar ik wil. Pak een vliegtuig en change your scenery.

Dat ik vaak in een vliegtuig zit wilt niet zeggen dat ik het als vanzelfsprekend ben gaan beschouwen. Ook nu weer keek ik vol bewondering uit het vliegtuigraampje en ontbrak enkel een kopje koffie om mij enorm gelukkig te maken. Ik had vooraf al bedacht dat ik een stoel F moest hebben. De rechterkant van het vliegtuig wanneer je naar het oosten vliegt betekend als zon in het gezicht, stoel F betekend een window seat.) Window seat maakt vliegen altijd beter.

Daar, bijna 10 kilometer boven de grond, besefte ik me dat vliegen toch echt mijn grootste passie is geworden. De teller begint dan ook aardig op te lopen. Ik houd al mijn vluchten bij via FlightDiary.net. Hier kun je elke vlucht invoeren en een mooie kaart laat precies zien welke routes je hebt bevlogen. Daarnaast worden alle mogelijk statistieken bijgehouden.

Het totaal aantal vluchten, de gecombineerde afstand (en het aantal rondjes om de planeet dat daar mee gemaakt kan worden, welke luchtvaartmaatschappij je het meest mee vloog en hoeveel vlucht je hebt gemaakt per dag, maand, en jaar.

Nu dacht ik voor het gemak ook alvast mijn komende vluchten in te vullen en bleek dat mijn 100ste vlucht op het punt staat te gebeuren! Zoals het er nu naar uitziet is vlucht 613 van Los Angeles naar Chicago op 07 oktober 2017 mijn 100ste vlucht.

Mij lijkt het super leuk om dat te vieren, ik bedoel waarom niet!? Iemand een idee?

&

t.i.n.m.o.c.s.

Advertenties

Een gedachte over “100 vluchten! | Innsbruck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s